Skip to main content
 

Mijn verhaal

Mijn naam is Mikel Dees. Als je mijn verhaal hoort, zal je jezelf misschien tegen kunnen komen. Je zal merken dat de wisselende stemmingen die in de situaties en gebeurtenissen overheersen, echt uit het leven gegrepen zijn. Ik schreef hier een boek over: ‘De traan die goud werd’.  In deze biografie ga ik de strijd met mezelf aan. Een strijd waarvan aanvankelijk mijn hele omgeving de dupe werd.

Spiraal

De loop van mijn leven wordt gekenmerkt door een spiraal van negatieve oorzaken en gevolgen. Van het een komt het ander. En zo beland ik in een crimineel milieu, waardoor ik zelfvernietigende processen in mezelf teweeg breng. Maar omdat ik van nature een zeer gevoelig mens ben, gebeurt er iets wonderbaarlijks met mij wat heel veel positiefs met zich mee brengt.

Levenslust in mezelf

Ik ben mezelf gaan ontdekken en dat wekte een levenslust in mezelf op om positief verder te leven. Ik zag op een geven moment de wereld in een heel ander perspectief. Met mijn verhaal wil ik laten zien hoe iedereen die wil, zijn of haar leven kan veranderen, de negatieve spiraal kan doorbreken en bovenal een mooi leven kan gaan leiden. We zijn zelf de spil in ons leven. Verandering begint en eindigt in onszelf, ten goede van onszelf en de wereld om ons heen.